COVID beleid

Veilige zorg

Wij doen er alles aan om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen om u veilige zorg te kunnen bieden.

Afspraak maken

Sinds september 2020 werken we zoveel mogelijk met geplande afspraken. Door het werken op afspraak kunnen we het aantal personen in de wachtkamers tot een minimum beperken en de anderhalve meter afstand waarborgen.

Mondneusmasker

Door de grote toename van het aantal coronagevallen en hoge besmettingsgraad in Nederland vragen wij u om vanaf 19 juli 2021 weer een mondneusmasker te dragen als u onze locaties bezoekt. Dit geldt ook wanneer u volledig gevaccineerd bent.
In de openbare ruimtes mag dit een niet-medisch mondneusmasker zijn. Onze medewerkers dragen bij patiëntenzorg altijd een chirurgisch mondneusmasker.

Bij contact binnen 1,5 meter is het in alle situaties verplicht om een mondneusmasker te dragen. Naast het dragen van een mondneusmasker is het noodzakelijk om voorzichtig te blijven. Daarom vragen wij u om zich aan de algemene basisregels te houden:

  • houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • zorg voor goede handhygiëne
  • laat je testen bij corona-gerelateerde klachten

Kom niet te vroeg

Kom niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak naar de bloedafnamelocatie en indien mogelijk, alleen.

Afspraak annuleren

Heeft u koorts of verkoudheidsklachten? Annuleer dan uw afspraak en neem contact op met uw (huis)arts over de bloedafname. U kunt de afspraak annuleren door op de link in uw bevestigingsmail te klikken of contact op te nemen met ons Klant Contact Centrum op 088 260 4000.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum op telefoonnummer: 088 260 4000. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.