COVID beleid

Afspraak maken

We werken met geplande afspraken. Door het werken op afspraak kunnen we het aantal personen in de wachtkamers beperk en, waar nodig, de anderhalve meter afstand waarborgen.

Mondneusmasker

Het RHMDC volgt het advies van het RIVM en de Federatie van Medische Specialisten. Dit betekent dat de verplichting om mondkapjes te dragen vervalt per woensdag 23 maart 2022. Daar waar het druk is, kunt u uzelf en anderen beschermen door een mondkapje te dragen.

Onze medewerkers dragen bij patiëntenzorg binnen anderhalve meter afstand wel een chirurgisch mondneusmasker omdat zij met kwetsbare patiënten werken.

Daarnaast volgen vragen wij u nog een aantal adviezen op te volgen om besmetting te voorkomen:

  • Was regelmatig uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Blijf thuis bij klachten en doe een (zelf)test.

Kom niet te vroeg

Kom niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak naar de bloedafnamelocatie en indien mogelijk, alleen.

Afspraak annuleren

Heeft u koorts of verkoudheidsklachten? Annuleer dan uw afspraak en neem contact op met uw (huis)arts over de bloedafname. U kunt de afspraak annuleren door op de link in uw bevestigingsmail te klikken of contact op te nemen met ons Klant Contact Centrum op 088 260 4000.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum op telefoonnummer: 088 260 4000. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.