COVID beleid

Veilige zorg

Wij doen er alles aan om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen om u veilige zorg te kunnen bieden.

Afspraak maken

Sinds september 2020 werken we zoveel mogelijk met geplande afspraken. Door het werken op afspraak kunnen we het aantal personen in de wachtkamers tot een minimum beperken en de anderhalve meter afstand waarborgen.

Mondneusmasker

De overheid heeft de coronamaatregelen per 25 september versoepelt. Ondanks de versoepelingen willen wij u vragen om een mondneusmasker te dragen. Het dragen van het mondneusmasker is vrijwillig. Dit geldt ook als u al gevaccineerd bent tegen COVID-19.
Onze medewerkers dragen bij patiëntenzorg altijd een chirurgisch mondneusmasker en houden, waar mogelijk, anderhalve meter afstand.

Naast het dragen van een mondneusmasker is het noodzakelijk om voorzichtig te blijven. Daarom vragen wij u om zich aan de algemene basisregels te houden:

  • behoud 1,5 meter afstand van elkaar
  • zorg voor goede handhygiëne
  • laat je testen bij corona-gerelateerde klachten

Kom niet te vroeg

Kom niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak naar de bloedafnamelocatie en indien mogelijk, alleen.

Afspraak annuleren

Heeft u koorts of verkoudheidsklachten? Annuleer dan uw afspraak en neem contact op met uw (huis)arts over de bloedafname. U kunt de afspraak annuleren door op de link in uw bevestigingsmail te klikken of contact op te nemen met ons Klant Contact Centrum op 088 260 4000.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum op telefoonnummer: 088 260 4000. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.