Terug

Antistollingscentrum / Trombosedienst

Ons antistollingscentrum (Trombosedienst) begeleidt patiënten in het verzorgingsgebied die vitamine K antagonisten (VKA) acenocoumarol, fenprocoumon (Marcoumar®) of warfarine gebruiken.

Over ons Antistollingscentrum

Per 1 januari 2020 is Trombosedienst Delft onderdeel geworden van het RHMDC. De nieuwe naam van de Trombosedienst Delft is Antistollingscentrum geworden. Om verwarring te voorkomen, gebruiken we voorlopig beide namen.

Dagelijks wordt door de medewerkers op prikpunten en bij patiënten thuis op afspraak bloed afgenomen, waarvan vervolgens de INR wordt bepaald. De INR (International Normalised Ratio) is de gewenste mate van antistolling.

Via onderstaande knoppen kunt u meer lezen over trombose, antistolling, zelfmeten en inzage in uw dossier. Voor meer achtergrondinformatie kunt u terecht op de website van de Trombosestichting.

Meer informatie

Afspraak maken?

Maak een afspraak via onze website of bel naar 088 260 4000 .

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum op telefoonnummer: 088 260 4000. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

!
Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak!

In de bevestigingsmail van uw afspraak vindt u een overzicht van items die u mee moet nemen. Denk o.a. aan:

  • een geldig legitimatiebewijs
  • uw verzekeringspas
  • uw aanvraagformulier*
*Meer informatie