Tropaz, het nieuwe digitale logboek voor trombosepatiënten

Vanaf maart stopt de trombosedienst met Portavita en stapt over op Tropaz. In dit digitale logboek kan de patiënt de doseerkalender inzien en informatie doorgeven. Onze trombosepatiënten krijgen hier meer informatie over in de dagen rondom de overstap. Vanaf maandag 4 maart 2024 zijn alle persoonlijke dossiers in Trodis te vinden via https://www.RHMDC.nl/tropaz-inloggen (kies bij het inloggen voor Unit Antistolling Delft).

Vanaf 1 maart 2024 stopt de trombosedienst met Portavita en stapt over op Tropaz. In dit digitale logboek kan de patiënt de doseerkalender inzien en informatie doorgeven. Onze trombosepatiënten krijgen hier meer informatie over in de dagen rondom de overstap. 

Vanaf maandag 4 maart 2024 zijn alle persoonlijke dossiers in Trodis te vinden via https://tropaz.reinier-mdc.nl/.
Kies bij het inloggen voor Unit Antistolling Delft.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over toegang of installatie? Voor technische hulpvragen is de Tropaz- helpdesk bereikbaar via 088 995 0015, van 09:00 t/m 12:00 en 13:00 t/m 16:00 uur. U kunt ook mailen naar: tropaz@asolutions.nl.

Voor medische vragen, het doorgeven van de INR-meting/dosering, problemen met uw CoaguChek of verzetten van uw controlebezoek belt u zoals gewoonlijk met onze eigen helpdesk via 088 260 4030.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie