Informatie opvragen

Informatie opvragen

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, onze laboratoriumdienstverlening, ondersteuning en/of wilt u graag met ons in gesprek over de oplossingen, producten en diensten die we voor uw praktijk kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op zodat u informatie kunt opvragen. We gaan graag met u in gesprek en bespreken de mogelijkheden bij u in de praktijk, regio of instelling.

Meer informatie

Op onze website vindt u op onderstaande pagina’s meer informatie over RHMDC. Bekijk onder meer de volgende pagina’s:

Regionaal maatwerk

RHMDC is een landelijke organisatie maar levert regionaal maatwerk. Onze zorgverlening kan per regio verschillen. We vinden het belangrijk om regionaal in te spelen op de wensen en behoeften van zorgverleners met onze producten en diensten. Zo zorgen we ervoor dat RHMDC past bij uw praktijk en lokale omstandigheden. Wilt u weten welke producten en diensten wij in uw regio aanbieden? Neem dan contact op met de Relatiebeheerder Diagnostiek en vraag meer informatie aan.

Advies nodig van een laboratoriumspecialist?

Het belang van de patiënt en de kwaliteit van laboratoriumzorg staan bij ons altijd op één: we helpen u graag met uw vraag.

Bent u zorgverlener en heeft u behoefte aan overleg met een vakspecialist/laboratoriumspecialist? Wij beantwoorden graag al uw vragen, helpen u met de interpretatie van uitslagen en denken graag met u mee om het juiste behandelplan op te stellen. Onze specialismen zijn de laboratoriumdisciplines:

Als u nog niet bent aangesloten bij RHMDC, dan kunt u via ons Klant Contact Centrum vragen naar de dienstdoende laboratoriumspecialist. Zij verbinden u dan door.


Informatie opvragen via ons Klant Contact Centrum

Ons Klant Contact Centrum is van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar. Zij kunnen u doorverwijzen naar de juiste contactpersoon zoals uw Relatiebeheerder Diagnostiek en/of een laboratoriumspecialist. U kunt ook per mail informatie bij ons opvragen of een terugbel verzoek doen zodat de desbetreffende Relatiebeheerder Diagnostiek contact met u opneemt.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie