Informatie opvragen
Terug

Informatie opvragen

Bent u geïnteresseerd in onze laboratoriumdiensten en/of ondersteuning en wilt u graag meer informatie ontvangen? Of geeft u er de voorkeur aan dat wij contact met u opnemen om af te stemmen welke oplossingen en diensten we voor uw praktijk kunnen bieden? Neem contact op zodat we u verder kunnen helpen.

Regionaal maatwerk

Onze zorgverlening verschilt per regio en daarom leveren wij per regio maatwerk dat hier specifiek op insteekt. Met producten en diensten die precies passen bij uw praktijk en lokale omstandigheden. Om meer te weten te komen over onze diensten en producten voor uw praktijk, neemt u contact op met uw contactpersoon in de regio.

Vragen voor onze vakspecialisten

Iedereen met vragen over ziekte of gezondheid kan terecht bij ons. Met onze analyses van bloed, urine, weefsel en andere lichaamsmaterialen ondersteunen we bij het stellen van de juiste diagnose. Bent u zorgverlener en heeft u behoefte aan overleg met een vakspecialist? U kunt kiezen uit de volgende disciplines: Klinische Chemie, Medische Immunologie, Medische Microbiologie, Pathologie en Antistollingscentrum/Trombosedienst.
Log in om de telefoonnummers van onze vakspecialisten te bekijken.

Het belang van de patiënt en de kwaliteit van laboratoriumzorg staan bij ons altijd op één: we helpen u graag met uw vraag.


Klant Contact Centrum

Ons algemene contactnummer 088 260 4000 is van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 bereikbaar voor zorgverleners en patiënten/cliënten. U kunt ons bellen voor algemene vragen en informatie rondom laboratoriumuitslagen.

Klant Contact Centrum