Mijn uitslag

Lees hier meer over de werkwijze rondom uw laboratoriumuitslagen.

Nadat u bij één van onze locaties bent geweest voor bijvoorbeeld bloedonderzoek of het inleveren van urine, kunt u binnen enkele dagen de uitslag verwachten via uw behandelende arts of instantie.

Wanneer is mijn uitslag bekend?

Uw uitslagen worden (meestal) binnen enkele dagen doorgegeven aan uw behandelende (huis)arts of instantie (bv Bergman of One Day Clinics). Sterk afwijkende uitslagen waarbij direct medisch handelen noodzakelijk is, worden altijd zo snel mogelijk doorgebeld naar de behandelaar. Wanneer uw uitslag bekend is, hangt af van het type onderzoek. Bloeduitslagen zijn bijvoorbeeld sneller bekend dan een urinekweek.

Wie ontvangt mijn uitslag?

De uitslagen van uw testen zijn privacy-gevoelig en eigendom van de aanvragende arts of instantie. Zij ontvangen de uitslagen dan ook rechtstreeks van ons in hun systeem. Wij vragen uw begrip voor de bescherming van deze informatie en het feit dat wij daarom geen uitslagen doorgeven aan patiënten/cliënten. Kunt u om een bepaalde reden de uitslag niet via uw arts/instantie achterhalen? Ons Klant Contact Centrum bekijkt graag samen met u wat de opties zijn.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum op telefoonnummer: 088 260 4000. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie