Terug

Zorgverleners

RHMDC richt zich op eerste- en tweedelijns diagnostiek voor o.a. huisartsen, verloskundigen, arbodiensten, (verpleeg)klinieken en zelfstandige behandelcentra in Nederland. Wij beschikken over de ISO-certificering 15189 en hebben alle disciplines onder één dak: Klinische Chemie, Medische Immunologie, Medische Microbiologie en Pathologie. Een unieke combinatie in Nederland!

Wilt u formulieren of materialen bestellen? Naar de bestelmodule

Producten & Diensten

Wij zijn uw partner in de medische dienstverlening met een landelijk bereik en lokaal maatwerk. U kunt bij ons terecht voor veel meer dan alleen het inleveren van lichaamsmaterialen.

Bekijk het overzicht

Direct naar

Wilt u een spoed, thuisprik of nabepaling aanvragen? Bekijk de informatie voor de procedures van uw regio.

Spoed aanvragen

In sommige gevallen is het belangrijk, en zelfs van levensbelang, om snel laboratoriumuitslagen te ontvangen. Maakt u zich zorgen over het welzijn van uw patiënt? Dan kunt u bij ons spoed aanvragen.

Aanvragen

Thuisprikprocedure

Bloedafname bij de patiënt thuis doen wij alleen als de patiënt om medische redenen niet zelf naar een locatie kan komen. Bekijk hier de thuisprikprocedure van uw regio.

Aanvragen

Nabepaling aanvragen / order wijzigen

U kunt, nadat het lichaamsmateriaal en aanvraagformulier ingeleverd zijn, een extra bepaling toevoegen, de order muteren of annuleren. Bekijk hier hoe u dit kunt doen.

Aanvragen

Uw contactpersonen

Iedere regio heeft zijn eigen contactpersoon, een Regiocoördinator Diagnostiek, waar u terecht kunt met al uw vragen. Log in om de contactgegevens van onze laboratoriumspecialisten te zien.

Onze regiocoördinatoren
Map

Actueel

Bekijk al het nieuws