Verwijzers

RHMDC richt zich op eerste- en tweedelijns diagnostiek voor o.a. huisartsen, verloskundigen, arbodiensten, (verpleeg)klinieken en zelfstandige behandelcentra in Nederland. Wij beschikken over de ISO-certificering 15189 en hebben alle disciplines onder één dak: Klinische Chemie, Medische Immunologie, Medische Microbiologie en Pathologie. Een unieke combinatie in Nederland!

Wilt u formulieren of materialen bestellen?
Naar de bestelmodule

Actueel

Bekijk alles
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Uw contactpersonen

Iedere regio heeft zijn eigen contactpersoon, een Regiocoördinator Diagnostiek, waar u terecht kunt met al uw vragen. Log in om de contactgegevens van onze laboratoriumspecialisten te zien.

Bestelmodule

Wilt u aanvraagformulieren en materialen bestellen? Klik op onderstaande button om naar onze bestelmodule te gaan. We vragen u vriendelijk om geen grote voorraden in te slaan om verspilling te voorkomen.

Naar de bestelmodule

Procedures

Wilt u een spoed, thuisprik of nabepaling aanvragen? Bekijk de informatie voor de procedures van uw regio.

Maatwerk

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij leveren maatwerk aan zorgverleners zoals huisartsen, medisch specialisten, verloskundigen en derden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u klant bij RHMDC? Neem dan direct contact op met uw contactpersoon.

Bent u nog geen klant? Mail dan naar regiosupport@reinier-mdc.nl. Onze contactpersoon in uw regio neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie