Klant Contact Centrum van RHMDC

Contact

Klant Contact Centrum van RHMDC

Heeft u vraag? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van RHMDC. Ons Klant Contact Centrum is op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Neem contact op

Klant Contact Centrum (KCC)

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor onderzoeken zoals bloedafname en/of het inleveren van materiaal? Dit doet u gemakkelijk via onze website of telefonisch. Ga hiervoor naar www.rhmdc.nl/locaties.

Overige onderzoeken

Wilt u een afspraak maken voor één van de onderstaande onderzoeken? Dan dient u telefonisch contact op te nemen met ons Klant Contact Centrum op telefoonnummer 088 260 4000. Het Klant Contact Centrum van RHMDC is op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

  • Ademtest
  • Aderlating
  • Dagcurve voor bloedsuikermeting
  • Fundusfotografie
  • Semen (sperma) inleveren

Veelgestelde vragen

Op onze veelgestelde vragen pagina vindt u wellicht het antwoord op uw vraag en een uitgebreide uitleg hoe u online een afspraak kunt maken. Is het online maken van een afspraak, na het lezen van de uitleg, niet gelukt? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum. Ons Klant Contact Centrum is op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar op 088 260 4000.

Klachten

Mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening, dan horen we graag van u. Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

U kunt uw klacht altijd direct bespreken met de betrokkene of degene die verantwoordelijk is. Vaak kan dan gelijk naar een oplossing worden gezocht. Komt u er samen toch niet uit of vindt u het lastig om dit gesprek te voeren, dan kunt u terecht bij een van onze klachtenfunctionarissen.

De klachtenfunctionaris

De klachtenfunctionaris verzorgt een onpartijdige en onafhankelijke opvang van uw klacht en kan u helpen uw klacht te verduidelijken. Hij of zij licht vervolgens de mogelijkheden voor afhandeling van de klacht toe en helpt u bij het vinden van een oplossing. Het is mogelijk dat de klachtenfunctionaris u begeleidt bij een (bemiddelings)gesprek met de betrokken zorgverlener(s). Wij nemen uw klacht altijd serieus en gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Complimenten

Complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom. We geven onze collega’s graag de waardering die zij verdienen. Geeft u uw compliment aan ons door?

Werken bij RHMDC

Werken in een dynamische omgeving waarin elke dag weer uitdaging brengt? Een lab met een landelijk bereik, waarin topklinische specialisten samenwerken voor en met verschillende soorten klanten? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast (medisch) talent dat past bij ons hoge niveau van expertise en dienstverlening.

Bekijk vacatures

Onze werklocaties

Het RHMDC is een landelijk opererend laboratorium. Door het hele land bevinden zogenoemde voorbewerkingslaboratoria. Dit zijn kleinere RHMDC-locaties die het lichaamsmateriaal voorbereiden voordat het naar ons centrale laboratorium in Delft of Zoetermeer vervoerd wordt. Wilt u weten waar in Nederland onze werklocaties zich bevinden?

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie