Over RHMDC

Wie we zijn

Verbindend in diagnostiek voor mens en maatschappij, dat is onze missie. Door steeds te innoveren en samen te werken met andere laboratoria en zorgorganisaties blijft onze diagnostiek en dienstverlening efficiënt en betaalbaar. Onze laboratoriumexperts en medisch specialisten denken graag met zorgverleners mee bij het duiden van uitslagen en mogelijke behandelingen.

Wat we doen

Iedereen met vragen over ziekte of gezondheid kan terecht bij ons. Met onze analyses van bloed, urine, weefsel en andere lichaamsmaterialen ondersteunen we bij het stellen van de juiste diagnose. We opereren landelijk, met alle disciplines onder één dak: Klinische Chemie, Medische Immunologie, Medische Microbiologie, Pathologie en Antistollingscentrum/Trombosedienst.

Deze hoogwaardige diagnostiek leveren we aan verschillende medische zorgverleners; huisartsen en verloskundigen, GGD, medisch specialisten van het Reinier de Graaf in Delft en het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer, ZBC’s en voor verpleeghuizen en GGZ-instellingen.

ISO 15189 gecertificeerd

Op 20 mei 2021 zijn wij ISO 15189 geheraccrediteerd en daar zijn we trots op! Het waarborgen van de kwaliteit van ons laboratorium is één van onze speerpunten, daarnaast streven we continue naar verbetering.

RvA-logo ISO accreditatie RHMDC

Directie

De directie van RHMDC bestaat uit Ruben Baumgarten en Ivo Kristelijn.

Ruben Baumgarten - Algemeen directeur RHMDC
Ruben Baumgarten
Algemeen directeur RHMDC
Ivo Kristelijn - Adjunct directeur RHMDC
Ivo Kristelijn
Adjunct directeur RHMDC

Managementteam

Ons managementteam bestaat daarnaast uit de managers van de vier vakgroepen, een Commercieel Directeur* en de Manager Informatisering & Automatisering.

MT RHMDC

Van links naar rechts:
Carel Meijers* (Medisch manager Pathologie), Manou Batstra (Medisch manager Immunologie), Marieke Frasa (Medisch manager Klinische Chemie), Ivo Kristelijn (Adjunct directeur), Ruben Baumgarten (Algemeen directeur), John Scheepers (Manager Informatisering & Automatisering), Femke Adema* (Commercieel directeur) en Leo Smeets (Medisch manager Microbiologie).

*Femke Adema is in december 2021 gestopt bij RHMDC. Haar opvolger is Bastiaan Been. Carel Meijers heeft het stokje doorgegeven aan Sietske Zoetemeyer voor de rol van Medisch manager Pathologie. Een nieuwe foto van het MT volgt later.

Locaties

Door onze landelijke scope bevinden zich door het hele land kantoorlocaties en zogenoemde voorbewerkingslaboratoria. Voorbewerkingslaboratoria zijn kleinere RHMDC-locaties die het lichaamsmateriaal voorbereiden voordat het naar ons centrale laboratorium in Delft of Zoetermeer vervoerd wordt.

Hoofdlocatie

RHMDC Delft
Reinier de Graafweg 7
2625 AD Delft

T: 088 260 4000

RHMDC Zoetermeer
Toneellaan 1
2725 NA Zoetermeer

T: 079 346 2572


Voorbewerkingslaboratoria & overige locaties

RHMDC Amsterdam
Overschiestraat 59A
1062 XD Amsterdam

RHMDC Heerlen
Sint Franciscusweg 36 6417 BD Heerlen

RHMDC Rijswijk
Patrijsweg 42
2289 EX Rijswijk

RHMDC Spijkenisse
Curieweg 7
3208 KJ Spijkenise

RHMDC Zoetermeer
Europaweg 151
2711 ER Zoetermeer

Trombosedienst Delft*
Mercuriusweg 1
2624 BC Delft

T: 088 260 4030
E-mailadres: antistollingscentrum@reinier-mdc.nl

*Medio oktober verhuizen onze collega’s van de Trombosedienst Delft (Unit Antistolling) naar de RHMDC locatie aan de Patrijsweg in Rijswijk.

Werken bij RHMDC

Werken in een dynamische omgeving waarin elke dag weer uitdaging brengt? Een lab met een landelijk bereik, waarin topklinische specialisten samenwerken voor en met verschillende soorten klanten?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast (medisch) talent dat past bij ons hoge niveau van expertise en dienstverlening.

Bekijk de vacatures


Samenwerken?

Heeft u interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met uw Relatiebeheerder Diagnostiek of mail ons op regiosupport@reinier-mdc.nl.