Over RHMDC

Wat we doen

RHMDC richt zich landelijk op eerste-, anderhalve- en tweedelijns diagnostiek. Deze hoogwaardige diagnostiek leveren we aan verschillende zorgverleners;

U kunt voor alle laboratoriumdisciplines bij ons terecht:

Doordat wij alle verschillende laboratoriumdisciplines in huis hebben, voorzien wij u snel van uitslagen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies en helpen we u graag bij het interpreteren van de laboratoriumuitslagen.

Alle laboratoriumdisciplines onder één dak en landelijk actief; dat is een unieke combinatie in Nederland

Ons laboratorium is door het RIVM gevalideerd voor COVID-19 diagnostiek en biedt zowel PCR-testen als sneltesten aan. Tijdens de pandemie verwerkte ons laboratorium duizenden monsters per week voor GGD Haaglanden.

ISO 15189 gecertificeerd

Wij beschikken over de ISO-certificering 15189. Wij zijn per 20 mei 2021 ISO 15189 geheraccrediteerd. Zo borgen wij de kwaliteit van ons laboratorium en streven we continue naar verbetering.

Producten en diensten

Wij zijn uw partner in de medische dienstverlening met een landelijk bereik en lokaal maatwerk. U kunt bij ons terecht voor veel meer dan alleen het inleveren van lichaamsmaterialen. Denk hierbij aan:

Maatwerk

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij leveren maatwerk aan zorgverleners zoals huisartsen, medisch specialisten, verloskundigen en derden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over RHMDC?

Wilt u meer weten over de directie van het RHMDC en waar we gevestigd zijn? Klik dan op onderstaande button.

Wilt u samenwerken?

Heeft u interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met uw Relatiebeheerder Diagnostiek of mail ons op regiosupport@reinier-mdc.nl.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie