Terug

Over RHMDC

Wat we doen

RHMDC richt zich landelijk op eerste-, anderhalve- en tweedelijns diagnostiek. Deze hoogwaardige diagnostiek leveren we aan verschillende zorgverleners;

Alles onder één dak. Een unieke combinatie in Nederland!

U kunt voor alle laboratoriumdisciplines bij ons terecht: Klinische Chemie, Medische Immunologie, Medische Microbiologie, Pathologie en Antistollingscentrum/Trombosedienst. Doordat wij alle laboratoria in huis hebben, voorzien wij u snel van uitslagen en kunnen wij u voorzien van advies en helpen bij het interpreteren van de laboratoriumuitslagen.

Ons laboratorium is door het RIVM gevalideerd voor COVID-19 diagnostiek en bieden zowel PCR-testen als sneltesten aan. Ons laboratorium verwerkte duizenden monsters per week door onze samenwerking met GGD Haaglanden.

ISO 15189 gecertificeerd

Wij beschikken over de ISO-certificering 15189. Wij zijn per 20 mei 2021 ISO 15189 geheraccrediteerd. Zo borgen wij de kwaliteit van ons laboratorium en streven we continue naar verbetering.

Producten en diensten

Wij zijn uw partner in de medische dienstverlening met een landelijk bereik en lokaal maatwerk. U kunt bij ons terecht voor veel meer dan alleen het inleveren van lichaamsmaterialen. Denk hierbij aan:

Maatwerk

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij leveren maatwerk aan zorgverleners zoals huisartsen, medisch specialisten, verloskundigen en derden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.