Omgangsvormen RHMDC

Bij het bezoeken van RHMDC-bloedafnamelocaties vragen wij u vriendelijk om u aan onderstaande omgangsvormen te houden. Zo zorgen we voor een veilige omgeving voor u en onze medewerkers.

RHMDC – omgangsvormen personeel en bezoekers

Veilige omgeving

Wij vinden het belangrijk om een veilige werkomgeving te creëren voor onze bezoekers en medewerkers. Daarom informeren wij u over de omgangsvormen van RHMDC. Onze medewerker breekt de behandeling af of vraagt u de ruimte te verlaten als u de omgangsvormen niet nakomt.

We benadrukken dat wij geen discriminatie, verbale en fysieke agressie, nare opmerkingen, gebaren en aanrakingen of dwang van seksuele aard accepteren. Hierin geldt ook het niet belachelijk maken, uitschelden, discrimineren of achterstellen van personen op grond van afkomst, geloof, geslacht, leeftijd, gedrag, uiterlijk of kleding.

Daarnaast tolereren wij geen bezit van wapens of gevaarlijke voorwerpen, het hinderen, afpersen, mishandelen of bang maken van iemand met woorden of gebaren. Bij wapenbezit wordt gelijk de beveiliging en/of politie ingeschakeld.

Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?

Beoordeel uw bezoek

Wij waarderen het als u een vragenlijst invult nadat u één van onze bloedafnamelocaties heeft bezocht. We zijn namelijk erg benieuwd hoe u uw bezoek heeft ervaren. Daarom stellen wij u graag een aantal vragen over onze dienstverlening en de locatie.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 3 minuten. U kunt vragen verwachten over:

  • de bereikbaarheid van de locatie
  • uw keuze van een locatie
  • de informatie over uw afspraak en onderzoek/behandeling
  • de voorzieningen,ontvangst op de locatie en behandeling
  • de omgang van het personeel met u

Heeft u een klacht?

Bent u niet tevreden over de manier waarop u geholpen bent of onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande button een klacht indienen bij onze klachtenfunctionaris.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons Klant Contact Centrum via 088 260 4000. We zijn op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie