Bloedafname in uw praktijk

Afhankelijk van uw wensen bieden wij verschillende mogelijkheden voor bloedafname in uw praktijk. Wij kunnen uw medewerkers, indien gewenst, trainen om veneus bloed af te nemen of wij verzorgen de bloedafname bij u in de praktijk. Een combinatie van ons personeel wat op de drukke momenten de bloedafname verzorgd met uw eigen personeel wat bijvoorbeeld in de middag de afnames verzorgd is ook mogelijk. Bespreek uw wensen met ons. Ook bieden wij thuisafname aan voor mensen die niet mobiel zijn.

Kwalitatief hoogwaardige diagnostische zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn. Daarom ondersteunen wij bloedafname in de huisartsenpraktijk met ons eigen personeel of door het trainen van personeel van de praktijk zelf.

Bloedafname door RHMDC

Wenst u dat ons gecertificeerde personeel in uw praktijk de bloedafname verzorgd? Dat is mogelijk! Bespreek met ons de voorwaarden en mogelijkheden.

Bloedafname door uw assistente(s)

Wilt u graag de afname flexibel inrichten in uw praktijk? Het is mogelijk om uw eigen personeel door ons op te laten leiden voor de venapunctie. Uw personeel kan dan te allen tijde in uw praktijk een afname doen. Wilt u hier meer over weten neem dan contact op met de Relatiebeheerder Diagnostiek. 

Bloedafname door RHMDC én uw assistente(s)

Indien uw personeel enkel in de middag beschikbaar is, kunt u ook denken aan een combinatie van de bloedafname door personeel van ons laboratorium en uw eigen personeel. We bespreken deze mogelijkheden graag met u. 

Openbare bloedafnamelocaties

Het is mogelijk om uw praktijk open te stellen als openbare bloedafnamelocatie. Dit betekent dat de bezoekers die naar uw praktijk komen, niet bij uw praktijk aangesloten hoeven te zijn. De bloedafname kan door uw medewerkers en/of door RHMDC medewerkers verzorgd worden.

Wanneer uw locatie een openbare bloedafnamelocatie kan worden biedt u daarmee ook personen die niet zijn ingeschreven de mogelijkheid kwalitatief hoogwaardige diagnostiek dichtbij huis ter beschikking te hebben. Zo maken we de zorg efficiënter en toegankelijker!

Bloedafnamemeubilair

Heeft u bloedafnamematerialen en meubilair nodig? Een comfortabele stoel met een leuning voor het plaatsen van de arm bijvoorbeeld, of een kast of rekje? Voor bloedafname in uw praktijk kunnen we het benodigde meubilair in bruikleen leveren. Samen kijken we naar bloedafnamemeubilair welke bij u past.

Bloedafname bij kinderen

Bloed laten prikken is voor jonge kinderen vaak erg spannend. Sommige RHMDC medewerkers zijn gespecialiseerd in bloedafname bij kinderen. Als u veel kinderen in de praktijk behandeld, dan kunt u dit bij ons aangeven.

Neemt u of uw medewerker zelf bloed af bij kinderen? Dan kunt u bij ons speciale certificaten voor kinderen bestellen mét een kleine verrassing.

Bloedafname aan huis

Bloedafname bij de patiënt thuis doen wij alleen als de patiënt om medische redenen niet zelf naar een locatie kan komen. Onze bloedafname aan huis is altijd beschikbaar tijdens kantooruren en ook mogelijk bij spoedaanvragen. Bekijk hier de procedure.

Bloedafname aan huis
Bloedafname aan huis

Kostenloos bestellen

Alle materialen voor bloedafname zoals buizen, handschoenen, naalden, naaldencontainers, etc. worden kostenloos geleverd indien u kiest voor bloedafname in uw eigen praktijk. Alle materialen vindt u terug in onze bestelmodule.

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden bij u in de praktijk zijn? Neem dan contact op via regiosupport@reinier-mdc.nl of uw Relatiebeheerder Diagnostiek.

Neem contact op

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie