Nieuwsbrieven versus nieuwsberichten

Als u als aangesloten zorgverlener van RHMDC ingeschreven staat voor nieuws, dan ontvangt u vanaf 1 januari 2023 voornamelijk nieuwsberichten in plaats van nieuwsbrieven.

U kunt de nieuwsberichten en nieuwsbrieven altijd op onze website teruglezen. Klik op onderstaande button om naar onze nieuwspagina te gaan.

Wat is het verschil?

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten bevatten één relevant onderwerp en gaat over onze dienstverlening en diagnostiek.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven bevatten meerdere onderwerpen in één mail. Hierdoor ontvangt u wellicht nieuws wat niet of deels voor u van toepassing is.

Wat is er veranderd?

In januari 2023 zijn overgestapt op een ander mailingprogramma. Het nieuwe mailingprogramma maakt het mogelijk om u nog beter en gerichter te informeren over specifieke onderwerpen. We voldoen met dit mailprogramma ook aan de eisen die gesteld worden in de NEN 7510 (landelijke norm voor informatiebeveiliging) en AVG-wetgeving.

Inschrijven

Ontvangt u geen nieuwsberichten (meer) per mail? U kunt zich via het aanmeldformulier of per mail (weer) inschrijven.

Uitschrijven

Bent u nog aangesloten bij RHMDC? Dan adviseren wij u om aangemeld te blijven. We informeren u alleen over onze dienstverlening en diagnostiek. We versturen geen reclame. Schrijft u zich uit en bent u nog steeds aangesloten bij RHMDC? Blijf dan via onze nieuwspagina op de hoogte.

U kunt zich onderaan eerder verzonden nieuwsbrieven én nieuwsberichten uitschrijven. U kunt uw uitschrijving ook mailen naar regiosupport@reinier-mdc.nl.

Uitzondering

In sommige gevallen ontvangt u, ondanks uw uitschrijving, toch informatie per mail. In zo’n situatie is het noodzakelijk om u te informeren, bijvoorbeeld omdat onze dienstverlening en diagnostiek in het gedrang zijn. Denk hierbij aan een storing of defect aan een apparaat of systeem. Voor deze berichtgevingen kunt u zich niet afmelden.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie