Omgangsvormen op bloedafnamelocaties

Wij vinden het belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor onze bezoekers en medewerkers. Daarom informeren wij u over de omgangsvormen op bloedafnamelocaties van RHMDC.

omgangsvormen op bloedafnamelocaties van RHMDC
Omgangsvormen op RHMDC-bloedafnamelocaties

Onze medewerker breekt de behandeling af of vraagt u de ruimte te verlaten als u de omgangsvormen niet nakomt.

We benadrukken dat wij geen discriminatie, verbale en fysieke agressie, nare opmerkingen, gebaren en aanrakingen of dwang van seksuele aard accepteren. Hierin geldt ook het niet belachelijk maken, uitschelden, discrimineren of achterstellen van personen op grond van afkomst, geloof, geslacht, leeftijd, gedrag, uiterlijk of kleding.

Daarnaast tolereren wij geen bezit van wapens of gevaarlijke voorwerpen, het hinderen, afpersen, mishandelen of bang maken van iemand met woorden of gebaren. Bij wapenbezit wordt gelijk de beveiliging en/of politie ingeschakeld.

Klacht indienen

Via onderstaande button kunt u meer informatie vinden over de omgangsvormen op onze bloedafnamelocaties. Bent u niet tevreden over de manier waarop u geholpen bent of onze dienstverlening? Dan kunt u ook via onderstaande button informatie vinden over het indienen van een klacht bij onze klachtenfunctionaris.

Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie