RHMDC zorgpartner van KLM Health Services (KHS)

KHS gaat wederom een partnerschap aan met RHMDC. Dit gebeurde eerder voor Covid-screening van vliegend personeel en clientèle. Na deze positieve ervaring volgt nu ondersteuning in de vorm van een compleet dienstenpakket aan laboratoriumzorg. Met RHMDC beweegt KHS naar één contact- en contractpartij voor alle medische diagnostiek voor alle vestigingen in de Randstad en op Schiphol en op locatie bij klanten waar nodig.

Brede zorg voor gezond personeel

De dienstverlening die RHMDC voor KHS verzorgt bestaat uit onderzoeken van bloed en ander lichaamsmateriaal en testen op virussen en parasieten. De wens hierbij van KHS: een fijne allround partner om mee samen te werken, geen statische ‘leverancier’. In deze rol van samenwerkingspartner denkt RHMDC mee met preventie en stuurt bij waar nodig. Naast een snelle en soepele testfaciliteit bevordert dit de integratie van diverse informatiestromen en –systemen. De beoogde startdatum voor dit samenwerkingsverband is medio/eind november.

KLM Health Services

KLM Health Services ondersteunt gezond leven, werken en reizen met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en leefstijlprogramma’s. Al meer dan 25 jaar voor KLM en ook voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Meer info: www.klmhealthservices.com.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie