Tarieven Trombosedienst

Het tarief van de trombosezorg en zelfmeten en de vergoeding hiervoor is afhankelijk van de afspraken tussen zorgverzekeraars en de trombosedienst. Daarom staan er geen tarieven van de Trombosedienst op deze pagina vermeld. Voor iedere zorgverzekeraar gelden maximum tarieven die landelijk zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. 

Trombosezorg zit in de basisverzekering

Trombosezorg en zelfmeten valt onder de basisverzekering van uw zorgverzekering. De kosten hiervoor worden volledig vergoed maar de zorg gaat wél ten laste van uw eigen risico. Dit geldt voor alle zorgverzekeraars. Indien u uw eigen risico dit jaar al betaald heeft, dan zijn de kosten voor de trombosezorg en zelfmeten kosteloos.

De tarieven die voor u gelden, zijn afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Dat wil zeggen dat wij u niet de exacte kosten kunnen doorgeven van uw trombose zorg. Wilt u toch de exacte kosten weten voor uw trombosezorg? Dan raden wij u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over uw individuele situatie.

Maximale kosten trombosezorg

Als u wilt weten wat de maximale kosten van uw trombosezorg zijn, dan kunt u terecht op onze eigen tarievenpagina. Hier vindt u alle tarieven van bijvoorbeeld uw INR. U kunt de kosten van diverse bepalingen bij elkaar optellen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Houd er rekening mee dat er altijd orderkosten berekend worden. Deze kosten worden niet automatisch meegenomen wanneer u de bepalingen in de rekenmodule op onze tarievenpagina aanklikt.

Zorgproductcodes trombosezorg

Hieronder vindt u de zorgproductcodes van trombosezorg. U kunt deze productcodes doorgeven aan uw zorgverzekeraar zodat zij de exacte kosten voor u kunnen opzoeken.

Reguliere kosten trombosezorg

  • 070706 Protrombinetijd
  • 079986 Huisbezoek
  • 079991 Ordertarief en bloedafname
  • 190247 Doseeradvies

Zelfmeten

  • 190252 Training
  • 190253 Begeleiding (per kwartaal)

Near Patient Testing

  • 190259 Per kwartaal

Near Patient Testing betekent dat uw INR geprikt is door het personeel van uw zorginstelling of door de thuiszorg.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie