Webinar voor verloskundigen

Op dinsdag 11 januari 2022 organiseerde RHMDC een gratis webinar met het onderwerp: ‘Hemoglobinopathie en Erytrocytenserologie in het PSIE programma’. Het webinar werd gegeven door Dr. Ellen Elsenberg en Dr. ir. Marloes van Zwam, laboratoriumspecialisten Klinische Chemie bij RHMDC. Het webinar is speciaal ontwikkeld voor alle verloskundigen in Nederland.

‘Hemoglobinopathie & Erytrocytenserologie in het PSIE programma’

Inhoud webinar

Dr. Ellen Elsenberg en ​​​​​​​Dr. ir. Marloes van Zwam, laboratoriumspecialisten Klinische Chemie bij RHMDC, presenteerden op 11 januari 2022 speciaal voor verloskundigen het webinar: ‘Hemoglobinopathie & Erytrocytenserologie in het PSIE programma’. 

Onderstaande onderwerpen kwamen aan bod:

  1. Het transfusiegedeelte binnen het landelijke bevolkingsonderzoek “Prenatale Screening Infectieziekten en Erytrocytenimmunisatie” (PSIE);
  2. Hemoglobinopathieën.

Vooraf was er ruimte voor het stellen van vragen over andere vakinhoudelijke onderwerpen op het gebied van de Klinische Chemie.

Accreditatiepunt

Als u het hele webinar live gevolgd heeft op 11 januari, ontvangt u twee accreditatiepunten. U ontvangt een mail zodra de accreditatiepunten verwerkt zijn. Indien u het webinar terugkijkt, zult u geen accreditatiepunten ontvangen.

Webinar terugkijken

U kunt het webinar ‘Hemoglobinopathie & Erytrocytenserologie in het PSIE programma’ hieronder of via YouTube terugkijken. Het webinar is geschikt voor alle verloskundigen in Nederland.

De geluidskwaliteit is vanaf minuut 45 minder. Excuses voor het ongemak.

Scholingsaanbod

Het RHMDC organiseert regelmatig webinars en andere scholingen zoals Venapunctietrainingen. U vindt het volledige overzicht van ons scholingsaanbod op onze website.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de webinars die wij organiseren? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie