Contact

Klant Contact Centrum

Kunnen we u helpen met uw vraag of het maken van afspraken? Ons Klant Contact Centrum is van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar voor vragen en het maken van afspraken op 088 260 4000.

Trombosedienst / Unit antistolling

Stichting Trombosedienst Delft en omstreken
Mercuriusweg 1
2624 BC Delft

Telefoonnummer: 015 213 14 44
Faxnummer: 015 215 96 08
E‑mail: antistollingscentrum@reinier-mdc.nl

Klachten

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over onze producten, diensten of service. In dat geval horen we graag van u. We zoeken graag met u naar een oplossing. Wij nemen uw klacht serieus en gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

U kunt uw klacht direct bespreken met de betrokkene of degene die verantwoordelijk is. Vaak kan dan gelijk naar een oplossing worden gezocht. Komt u er samen toch niet uit of vindt u het lastig om dit gesprek te voeren, dan kunt u terecht bij een van onze klachtenfunctionarissen.

De klachtenfunctionaris

De klachtenfunctionaris verzorgt een onpartijdige en onafhankelijke opvang van uw klacht en kan u helpen uw klacht te verduidelijken. Hij of zij licht vervolgens de mogelijkheden voor afhandeling van de klacht toe en helpt u bij het vinden van een oplossing. Het is mogelijk dat de klachtenfunctionaris u begeleidt bij een (bemiddelings)gesprek met de betrokken zorgverlener(s).

Zorgverlener en patiënt

Zorgverleners

Uw Regiocoördinator Diagnostiek

In verschillende regio’s in Nederland bieden we ondersteuning op maat aan voor lokale zorgverleners. Voor regionaal maatwerk en advies, kunnen zorgverleners mailen naar regiosupport@reinier-mdc.nl of neem contact op met uw Regiocoördinator Diagnostiek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Labo­ra­to­ri­um­spe­ci­a­lis­ten

Voor vakinhoudelijke vragen en/of de interpretatie van de uitslagen kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze laboratoriumspecialisten. Uitslagen kunt u ook opvragen via ons Klant Informatie Centrum.

Heeft u een vraag aan onze laboratoriumspecialisten bui­ten de ope­nings­tij­den van de afde­lin­gen? Dan kunt u via het Klant Contact Centrum contact opnemen. De centrale van het Reinier de Graaf ver­bin­dt u door naar de dienst­doen­de laboratoriumspecialist.