Contact – Algemeen

Klant worden?

Meer info over RHMDC

Contactpagina voor verwijzers

Contactpagina voor patiënten

Klant Contact Centrum

Kunnen we u helpen met uw vraag of het maken van afspraken? Ons Klant Contact Centrum is van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar voor vragen en het maken van afspraken op 088 260 4000.

Uw Relatiebeheerder Diagnostiek

In verschillende regio’s in Nederland bieden we ondersteuning op maat aan voor lokale zorgverleners. Voor regionaal maatwerk en advies, kunnen zorgverleners mailen naar regiosupport@reinier-mdc.nl of neem contact op met uw Relatiebeheerder Diagnostiek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Labo­ra­to­ri­um­spe­ci­a­lis­ten

Uitslagen kunt u opvragen via ons Klant Contact Centrum. Voor vakinhoudelijke vragen en/of de interpretatie van de uitslagen kunt u tijdens kantoortijden via het Klant Contact Centrum contact opnemen met onze laboratoriumspecialisten.

Heeft u een vraag aan onze laboratoriumspecialisten bui­ten de ope­nings­tij­den van de afde­lin­gen? Dan kunt u via het Klant Contact Centrum contact opnemen. De centrale van het Reinier de Graaf ver­bin­dt u door naar de dienst­doen­de laboratoriumspecialist.