Oproepsysteem

Verstuurt en controleert u vanuit de praktijk verschillende oproepen naar patienten die op regelmatige basis opgeroepen moeten worden of medicijnen moeten ophalen? Dit soort administratieve handelingen nemen we u graag uit handen, zodat u uw tijd kunt gebruiken voor de zorgtaken.

Wat is het?

Ons oproepsysteem is een automatische oproep voor bloedafname of medicijnen. We sturen in de maand voor de geboortemaand een oproepbrief naar de patiënt. Mocht de patiënt na de oproep niet naar de afspraak komen, dan krijgt u een melding via de post. Er zijn verschillende opties hiervoor mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook patiënten aanmelden die regelmatig thuis geprikt moeten worden.

Waarom?

Om u te ondersteunen bij terugkerende oproepen, kunnen wij uw patiënten automatisch oproepen. Zo automatiseren we een taak voor u, waardoor u hier geen tijd en moeite (meer) in hoeft te investeren.

Over onze oproepmeldingen / medicijnmeldingen

Voorbeelden van terugkerende bloedafnames zijn:

Diabetes bewaking3 maandelijks of jaarlijks
CVRM bewakingJaarlijks
Nierfunctie bewaking½ jaarlijks
Thyroxine bewakingJaarlijks

Voorbeelden medicijnenoproepen:

Lithium½ jaarlijks
TCAJaarlijks
Carbamezepine½ jaarlijks
ClozapineMaandelijks of ½ jaarlijks
Valproinezuur½ jaarlijks
Metabool syndroom bewakingJaarlijks
LamotrineJaarlijks

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor oproepmeldingen? Onze Relatiebeheerder Diagnostiek staan klaar om u hierin te adviseren.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie