Online inzage: Tropaz

U kunt uw doseeradvies en INR-waarde in uw online dossier inzien. We gebruiken hiervoor het platform van Tropaz.
In dit digitale programma kunt u ook bijzonderheden zoals een vakantie doorgeven. Meer informatie over het doorgeven van bijzonderheden leest u hier.

Met Tropaz wisselt u informatie uit met onze trombosedienst. U kunt in Tropaz:

  • uw doseerkalender inzien en uitprinten
  • uw historie terugzien
  • bijzonderheden melden
  • berichten naar de trombosedienst sturen en ervan ontvangen
  • uw INR invoeren en het doseerschema als u zelf meet

Heeft u nog geen account?

Voordat u uw online dossier kunt bekijken, moeten wij een account voor u aanmaken. U kunt een account aanvragen door een e-mail te sturen naar antistollingscentrum@reinier-mdc.nl. Noteer in de mail bij het onderwerp de tekst: “online inzage aanvragen” én voeg in de mail de volgende gegevens toe:

  • voornaam
  • achternaam
  • geboortedatum

Nadat uw account aangevraagd én geactiveerd is, ontvangt een e-mail met aanvullende informatie en uw inloggegevens.

Geen papieren doseerkaart meer

In het kader van duurzaamheid is het onze wens om steeds meer digitaal te kunnen doen. We willen u daarom vragen om een account aan te vragen en u af te melden voor de papieren doseerkaart. Met de digitale inzage in de app gaat het bovendien veiliger en sneller.

Meer informatie over Tropaz

Een groot deel van onze patiënten maakt al gebruik van het digitaal logboek. Het digitaal logboek is uw persoonlijke omgeving waarin uw doseeradvies is opgeslagen. U kunt hier ook uw doseerschema raadplegen (al op de dag van de INR-controle). Daarnaast kunt u uw INR doorgeven als zelf de INR meet, maar ook vragen stellen of andere zaken doorgeven bijvoorbeeld als uw stripjes bijna op zijn.

Video over het digitaal logboek

In onze e-learning ziet u hoe u een INR-waarde invoert in Tropaz. Daarnaast krijgt u een voorbeeld te zien van het digitale logboek en de wijze waarop u bijzonderheden (zoals een vakantie) kunt doorgeven.

Inzage-overeenkomst

Het komt met regelmaat voor dat de dosering gewijzigd wordt op de dag van INR-controle. Als u gebruik maakt van online inzage via het Digitaal Logboek, dan krijgt u automatisch een mailbericht als er een nieuw schema klaarstaat. U kunt dan direct uw nieuwe doseeradvies inzien.

Wij bellen de wijzigingen van uw dosering ook door, tenzij u het ‘inzage-overeenkomst’ formulier tekent. Door het ‘inzage-overeenkomst’ formulier te tekenen spreken we schriftelijk met u af dat u op de dag van INR-controle zelf online kijkt of er wijzigingen zijn. Wij bellen dan alleen nog bij sterk afwijkende waarden of belangrijke bijzonderheden. 

Als u alleen een mail wilt ontvangen met uw gewijzigde doseeradvies, geef dit dan per mail aan ons door: antistollingscentrum@reinier-mdc.nl. Wij sturen u dan de inzage-overeenkomst toe en maken dit, na uw ondertekening, verder in orde.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie