Cyberlab

Via CyberLab® kunt u (de zorgverlener) digitaal laboratoriumdiagnostiek aanvragen. Met deze webapplicatie verlenen de medische laboratoria van RHMDC-aanvragers toegang tot laboratoriumresultaten van eigen patiënten of patiënten binnen een waarnemingsgroep. Hiervan kan men dan ook laboratoriumresultaten inzien die door anderen zijn aangevraagd. Aanvragers kunnen toegang tot de webapplicatie aanvragen via de website van de medische laboratoria.

Aanmelden voor Cyberlab

U kunt zich als volgt aanmelden voor resultaatconsultatie via Cyberlab:

  1. Registreer u als gebruiker van RHMDC en geef hierbij aan dat u gebruik wilt gaan maken van Cyberlab.
    U kunt zich via onderstaande button registeren.
  2. Lees via onderstaande button de voorwaarden.
  3. U wordt geïnformeerd zodra de aanmelding is verwerkt.

Waarnemingsovereenkomst

Het is mogelijk om toegang te krijgen tot patiënten van collega-aanvragers waarvoor men waarneemt. Hiervoor moeten alle artsen in de waarnemingsgroep onze waarnemingsovereenkomst ondertekenen. Met deze actie wordt toestemming gegeven om andere artsen binnen de waarnemingsgroep toegang te geven tot resultaten op door hun aangevraagde orders. Meerdere Cyberlab gebruikers binnen één waarnemingsgroep hoeven gezamenlijk slechts één waarnemingsovereenkomst in te sturen. Bij wijziging van de samenstelling van de waarnemingsgroep dient een nieuwe, compleet ingevulde waarnemingsovereenkomst te worden ingestuurd.

Stuur de ingevulde waarnemingsovereenkomst naar LAI@rdgg.nl

Meer weten?

Wilt u meer weten over Cyberlab? Neem dan contact op met uw Relatiebeheerder Diagnostiek of mail naar regiosupport@reinier-mdc.nl.

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie