Zomervakantie; aangepaste openingstijden

Vanaf 8 juli 2023 begint de zomervakantie in regio Zuid tot en met 3 september 2023 in regio Noord. In deze periode gelden er mogelijk andere openingstijden voor onze bloedafnamelocaties.

Bekijk de aangepaste/actuele openingstijden op onze website vóórdat u naar een bloedafnamelocatie gaat zodat u niet voor een dichte deur staat.

Bloedafname in Reinier de Graaf Gasthuis

Onze grootste bloedafnamelocatie in Delft is het Reinier de Graaf Gasthuis. Deze locatie is vanaf 10 juli (week 28) tot en met 20 augustus (week 33) op donderdagavond gesloten. U kunt in deze periode op doordeweekse dagen (dus ook op donderdag) van 07:00 tot en met 17:30 uur terecht. Op zaterdag is deze locatie vanaf 08:30 uur geopend tot en met 10:30 uur.

In de avond bloedprikken

Voor 10 juli én na 20 augustus kunt u weer elke donderdagavond in het Reinier de Graaf Gasthuis terecht om bloed te laten prikken. Deze locatie is elke donderdagavond tot 20:30 uur open.

Let op: Op donderdagavond hebben wij geen collega beschikbaar die opgeleid is voor bloedafname bij kinderen onder de 10 jaar. We adviseren daarom om altijd overdag te komen met kinderen die jonger zijn dan 10 jaar.

Bloed prikken Delft

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie