Contact met onze recruiter

RHMDC; jouw nieuwe werkplek?

Overstappen of beginnen bij een (voor jou) nieuwe organisatie kun je als spannend ervaren. Dat begrijpen wij en zeker in deze tijd is de keuze reuze. Hoe maak je dan de juiste beslissing?

Maak kennis met RHMDC en de afdeling

Voor de meeste mensen is hun baan een groot deel van hun leven. Daarom vinden wij het als organisatie erg belangrijk dat jij het bij ons naar je zin hebt. Dat is misschien lastig inschatten als je een organisatie nog niet kent.
Voel je vrij om ons te bellen en al jouw vragen te stellen. Je mag in sommige gevallen zelfs meelopen op een afdeling zodat je de sfeer en werkomgeving kunt ervaren. Wij zijn namelijk van mening dat je werkomgeving en collega’s enorm bijdragen aan jouw werkplezier. Een goede klik is essentieel; voor jou en ons.

Dus heb jij nog vragen of twijfel je of je wil solliciteren bij RHMDC? Neem gerust contact met ons op.
Irvan Ozir, onze recruiter, beantwoordt graag al jouw vragen en kan jou alle ins en outs vertellen over de vacature, het team en de organisatie. Je kan natuurlijk ook op onze website meer informatie vinden over onze mooie laboratoriumorganisatie:

Stageplekken

Naast onze vacatures hebben we ook regelmatig stageplaatsen beschikbaar op diverse afdelingen. Dit staat niet altijd vermeld op onze website. Heb je interesse in of vragen over een stageplek bij RHMDC? Stuur dan vooral een mail naar ons stagebureau via onderstaande button.

Ervaringen van anderen

Een heleboel anderen gingen jou al voor en werken met veel plezier bij RHMDC. Inmiddels bestaat onze organisatie uit meer dan 750 medewerkers op diverse werklocaties in Nederland. Sommigen werken al meer dan 40 jaar bij ons. Daar zijn wij trots op!
Ook hebben we collega’s die na een paar jaar (en soms zelfs al na een paar maanden) graag terugkomen. Zij hebben buiten onze organisatie nieuwe ervaringen opgedaan maar komen graag terug op het oude nest. Voor ons is dat geen probleem. We stimuleren onze medewerkers graag in hun groei zowel binnen RHMDC met trainingen en cursussen via onze eigen ‘ReinierAcademie’ als buiten RHMDC. Maar eerlijk gezegd zijn we blij als ze weer bij ons aankloppen!

Enkele collega’s delen graag hun ervaring met jou zodat jij weet wat zij prettig vinden aan werken bij RHMDC.

Medische Microbiologie; analist

“Ik had veel keuze, maar koos juist voor RHMDC omdat iedereen aardig en toegankelijk is. Maar ook omdat het hier veel minder hiërarchisch is als op andere laboratoria. Dat vind ik fijn. Ik voel me hier thuis en kan me in fijne sfeer ontwikkelen binnen mijn vakgebied.”

Roxan Broer

Afdeling Kwaliteit; kwaliteitsfunctionaris

“In 1988 begon ik hier als analist Chemie. Ik kreeg een ½ jaar contract en werd aangesteld als extra “handjes“ op de Chemie. In 2000 solliciteerde ik op de functie van kwaliteitsfunctionaris en in dat team werk ik nog steeds. Al met al dus 34 jaar. Het mooie aan onze organisatie vind ik dat ik altijd de kans heb gehad om me verder te ontwikkelen.”

George Link

Afdeling Communicatie; marketingcommunicatieadviseur

Toen ik afstudeerde lagen de communicatiebanen helaas niet voor het oprapen. Ik kwam te werken op de Medische Administratie en kreeg vrij vlot de kans om de afdeling Communicatie op te zetten. Na 4,5 jaar besloot ik om buiten RHMDC aan de slag te gaan. Toen de Corona-crisis uitbrak wilde ik graag terug naar de gezondheidszorg. Ik werd direct met open armen ontvangen. Sindsdien werk ik hier weer met veel plezier!”

Annemiek van Wijngaarden

Let op, voor dit onderzoek moet u een afspraak maken. Dit doet u via onderstaand nummer:

Vergeet deze items niet mee te nemen naar uw afspraak! *Meer informatie